Presentació Alba Rovira Gismero

Hola a tothom!

El meu nom és Alba Rovira Gismero, soc de València i tinc vint-i-cinc anys. Aquest serà el meu quart semestre a la UOC i actualment treballe en dos col·legis, en un d’ells com a monitora d’autobús i en l’altre de monitora de menjador.

El motiu pel qual vaig decidir realitzar aquest grau va ser l’amor que li tinc a la nostra llengua, però el que m’ha sorprés al llarg d’aquests semestres és que em fascina la literatura. He gaudit amb cadascuna de les assignatures que he triat com són literatura catalana medieval, introducció a la literatura europea, teoria de la literatura i literatura catalana del segle XIX entre altres.

En aquesta assignatura espere gaudir moltíssim de tots els continguts que formen part de la literatura catalana del segle XX i poder ampliar els meus coneixements sobre aquest gènere.

Us desitge un bon semestre a tots!