Qui soc?

Empordanesa nascuda el 64, bona anyada de vi sembla ser…

Començo aquest bloc com una activitat de la UOC i espero poder donar-li continuïtat. Vaig deixar els meus estudis de filologia anglogermànica per la meitat quan era molt jove i ara reprenc uns estudis similars, grau en Llengua i Literatura Catalana. Per què?

Per sadollar la meva set de coneixement, per exercitar la ment i per aprendre recursos per escriure un llibre. Soc molt de lletres, parlo cinc llengües i és excitant poder comunicar-me amb la majoria dels meus clients en el seu idioma.

Vaig néixer entre Figueres i Cadaqués en un poble de 1400 habitants, Palau-saverdera, del qual no me n’he allunyat excepte el parèntesi dels meus anys universitaris a la UB.  Jo tinc un matriarcat: visc amb la meva mare, les meves filles (que ja comencen a agafar el vol) i la meva mascota. Tinc un hotelet petit aquí mateix i gaudeixo molt d’aquesta feina. Paral·lelament, construeixo peces de decoració amb fusta a la deriva i en general, crear del no-res em satisfà d’allò més.

Totes les assignatures m’interessen, tanmateix, tinc dificultats amb les que exigeixen memorització perquè tinc una ment que va per lliure, recorda el que vol i jo ja tinc una edat… Com més aprofundeixo en les assignatures, més m’adono del poc que sé  i de totes les lectures que hauria de fer. Veurem…

M’agrada aquesta universitat i l'”obligació” de presentar activitats de manera regular. És ideal per les persones anàrquiques i obsessives 😉


2 debate on “Qui soc?”

 1. Bona tarda a tothom, sóc nova utilitzant aquesta eina així que farem el possible per anar introduint-nos mica en mica en aquest món. Sóc la Laura i tinc vint-i-quatre anys. Sóc de Mollerussa, però actualment estic residint a Barcelona per motius laborals. Sóc mestra d’Educació Primària i amb moltes ganes de posar un peu a Secundària. De fet, un dels motius pels quals estic fent el grau de Llengua i Literatura Catalana és aquest. Ja porto uns quants semestres estudiant a la UOC. Tanmateix, degut a la meva situació laboral i personal agafo poques assignatures, ja que no em dona la vida per a més. Espero poder gaudir de l’assignatura i aprendre molt al vostre costat.

  Estem en contacte!
  Una abraçada,

  Laura.
  Visibilitat:
  Públic

 2. Ai redéu, crec que ja m’he confós… Bueno, com us en haureu adonat sóc una mica negada per les tecnologies. Mercè crec que t’estic escrivint a tu comentaris. Aprofito, doncs, l’avinentesa per donar-te la benvinguda i per fer-te saber que estic enamorada de l’Empordà (sovint rodo pel baix, algun dia m’animaré a venir a fer una visita a l’hotelet de Palau-saverdera).
  Visibilitat:
  Públic